Müzik Haber

Sanal Deneyimler için Zoom Events Platformu yakında başlıyor

today26 Mayıs 2021 43

Background
share close

Zoom Events, katılımcıların seveceği ilgi çekici sanal deneyimler yaratmanız için size araçlar sunan hepsi bir arada bir platformdur.

Ekim 2020’de Zoom, etkinlik platformunun ve OnZoom adlı pazar yerinin lansmanını duyurdu. OnZoom (Beta sürümünde), Zoom Meetings ve Zoom Webinar’larını kullanarak, ücretli Zoom kullanıcılarına fitness dersleri, müzik veya sanat dersleri, tiyatro sunumları ve daha fazlası gibi etkinlikler oluşturmak, barındırmak ve bunlardan para kazanmak için kapsamlı bir çözüm sağladı.

Bu yaz, müşterilere çok çeşitli ilgi çekici sanal deneyimler yaratmaları için araçlar sağlayan hepsi bir arada bir çözümü açıklayacağız. Adı Zoom Olayları. Ve OnZoom’un ne olacağını merak ediyorsanız, Zoom Events olarak katlanacak ve aranabilen ve keşfedilebilen olayların bir dizini görevi görecek. Zoom Events’i, OnZoom’un hem küçük işletmelerin hem de kuruluşların ihtiyaçlarını karşılayabilecek daha güçlü bir platforma dönüşümü olarak düşünün.

İster küçük bir işletme, ister büyük bir kuruluş ya da sanat veya eğitim alanında bir girişimci olun, Zoom Events çevrimiçi deneyiminizi kolayca oluşturmanıza, barındırmanıza ve yönetmenize olanak tanır. 

Yakınlaştırma Olayları…

  • İşletmelere, tüm etkinliklerinin her deneyimle ilgili bilgilerle birlikte listeleneceği bir “merkez” oluşturma yeteneği sağlar. 
  • Etkinlik ev sahiplerine, katılımcıların sanal bir lobide birbirleriyle ağ kurabileceği konferanslar gibi çok oturumlu etkinlikler oluşturma olanağı sunar.
  • Etkinlik sahiplerinin katılımcılar için bilet ve kayıt sağlamasına ve bu etkinlikleri takip etmesine olanak tanır.
  • Daha büyük işletmelerin, tüm katılımcılar ve satış zirveleri gibi dahili etkinlikleri veya kullanıcı konferansları ve tüketici etkinlikleri gibi harici etkinlikleri sorunsuz bir şekilde yönetmesine ve barındırmasına olanak tanır. 
  • Şirketlere, iç olayları bir arada gruplama ve bunları çalışanlar için kolayca keşfedilebilir hale getirme yeteneği sunar. 

Halihazırda OnZoom kullanan herkes için, Zoom Events başlatıldığında, OnZoom’un yerini alacak ve bireylerin etkinliklere ev sahipliği yapmasına ve biletler için ücret almasına izin vermeye devam edecektir.

Zoom, etkinlik sahiplerini benzersiz, ilgi çekici sanal deneyimler yaratma becerisiyle güçlendirmekten heyecan duyuyor. Bu yeni, genişletilmiş teklif hakkında daha fazla bilgi edinmek için Zoom Etkinlikleri sayfasını ziyaret edin .

Written by: Pi Editör

Rate it

Previous post

Müzik Haber

Sony Music, distribütör Awal’ı satın aldı.

Sony Music, distribütör Awal'ı satın almayı tamamladı ve şirketin yeni kardeş iştiraki the Orchard'ın "teknoloji ve ağ tarafından geliştirilmiş" sanatçı ve etiket hizmetleri kolu içinde yeni bir bölüm olacağını söyledi. Ancak, bu anlaşmanın hikayesinin sonu değil. İngiltere'nin rekabet Düzenleyicisi CMA, satın alma işlemini araştırıyor. Dün de yayınlanan CMA'NIN icra emrini buradan okuyabilirsiniz . Sony Music ve Awal'ın soruşturması tamamlanana kadar çalışması gereken kısıtlamaları belirler: Awal'ı BT'den müşteri ve tedarikçi listelerine işlevler de dahil olmak üzere ayrı bir işletme olarak yürütmekten ve iki […]

today26 Mayıs 2021 30


Similar posts

Müzik Haber

Sanal Deneyimler için Zoom Events Platformu yakında başlıyor

Zoom Events, katılımcıların seveceği ilgi çekici sanal deneyimler yaratmanız için size araçlar sunan hepsi bir arada bir platformdur. Ekim 2020'de Zoom, etkinlik platformunun ve OnZoom adlı pazar yerinin lansmanını duyurdu. OnZoom (Beta sürümünde), Zoom Meetings ve Zoom Webinar'larını kullanarak, ücretli Zoom kullanıcılarına fitness dersleri, müzik veya sanat dersleri, tiyatro sunumları ve […]

today26 Mayıs 2021 43

Müzik Haber

Sony Music, distribütör Awal’ı satın aldı.

Sony Music, distribütör Awal'ı satın almayı tamamladı ve şirketin yeni kardeş iştiraki the Orchard'ın "teknoloji ve ağ tarafından geliştirilmiş" sanatçı ve etiket hizmetleri kolu içinde yeni bir bölüm olacağını söyledi. Ancak, bu anlaşmanın hikayesinin sonu değil. İngiltere'nin rekabet Düzenleyicisi CMA, satın alma işlemini araştırıyor. Dün de yayınlanan CMA'NIN icra emrini buradan […]

today26 Mayıs 2021 30

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%